Serieseger mm.

30 SEP 2019 09:52
Stort grattis till Smedby/Trekantens damer som rullat genom årets sässong som en ångvält, avslutade sista matchen mot Södermöre med en förkrossande 13-0 seger!
  • Uppdaterad: 30 SEP 2019 09:52

Laget knep därmed seriesegern med två poängs marginal till KalmarSödra/Hossmo. En plats i division 2 står öppen! Målskillnaden imponerar 86-21!

Även på herrsidan finns anledning att gratulera. Efter en mycket stark höst har man sakta men säkert klättrat i tabellen. Även om kvalplatsen teoretiskt hotade ända in i sista omgången kändes det aldrig skakigt, och laget slutade på en femteplats!

Vi tackar spelare - unga som gamla, åskådare, domare, funktionärer och alla andra fotbollsentusiaster i Trekanten för i år och önskar alla varmt välkomna tillbaka till Åvallen 2020!